Pakkeshop

Hent din pakke hos Hafniakiosken

Send og hent pakker hos Hafniakiosken

Venter du på en din seneste bestilling af tøj fra en onlinebutik, en gave fra farmor og farfar eller måske en ny ration af de bedste kaffekapsler? Så kan du sandsynligvis hente din pakke hos Hafniakiosken.


Onlinehandel er i dag større end nogensinde, og det er nu engang også noget nemmere blot at klikke sit tøj, sine gaver og varer hjem. Det stiller krav til pakkeshops, der skal håndtere dine pakker ordentligt, og det er vi hos Hafniakiosken garant for. Når dine pakker er i vores varetægt, passer vi godt på dem, indtil du kommer og afhenter dem.


Din lokale pakkeshop

Vi vil gerne være din foretrukne lokale pakkeshop, og derfor kan du vælge at bruge os når du skal have udleveret eller indleveret pakker i Rønne. Vi tager selvfølgelig også imod indlevering af returpakker, når du ikke er helt tilfreds med din varer.

Hafniakiosken modtager pakker fra GLS, PostNord og Bring, så du har rige muligheder for at hente og indlevere dine pakker hos os.

Har du spørgsmål til pakkeindlevering eller pakkeudlevering, så er du velkommen til at kigge forbi og spørge, eller til at kontakte os under menupunktet “Kontakt”. 

Find Hafniakiosken

Store Torvegade 40
3700 Rønne
Tlf. 56 95 16 77

Hafniakiosken i Rønne

Skriv til Hafniakiosken

hCaptcha