Spillemaskine

Prøv lykken med spil hos Hafniakiosk i Rønne

Hvad ville du gøre, hvis du vandt i Lotto?

Købe en omgang til hele venneflokken, et nyt hus eller spidsen af en jetjager? Vi ved det godt - det afhænger selvfølgelig af, hvad du vinder, men hvis du ikke spiller, vinder du jo slet ingenting. Vi byder dig velkommen til en kiosk med venlig atmosfære og massevis af underholdende, spændende spil. 


Kom endelig ind i kiosken og lad dig underholde i en verden af spil. Hvad end du er til tilfældighedernes heldspil som Lotto og skrabelodder eller foretrækker at spille på resultater i sportens verden som Tips og Oddset, så kan du finde det hos Hafniakiosk.


Spillemaskiner og fjernsyn

Er du mere til spil på skærmen, har vi flere forskellige spilleautomater i kiosken, hvor du kan teste dit held. Måske det er dig, der får en enarmede tyveknægt til at spytte den helt store pengegevinst ud. Vi har også fjernsyn i butikken, så du kan følge med i de travløb, du har satset på.


Prøv endelig lykken hos Hafniakiosken, måske den tilsmiler dig! 

OBS: Vi overholder loven og passer på vores unge, og derfor er det ikke tilladt for unge under 16 år at købe heldspil, og du skal være minimum 18 år for at spille på vores spillemaskiner. 

Find Hafniakiosken

Store Torvegade 40
3700 Rønne
Tlf. 56 95 16 77

Hafniakiosken i Rønne

Skriv til Hafniakiosken

hCaptcha